suursuz tosbaga 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar...*
    (cuthbert, 06.04.2007 02:41)
  2. (#1501306)korktuğunda evde sarımsakla gezen **yeni sözlük yazarıymış. hoşgelmiş.
    (silte, 07.04.2007 10:44 ~ 11:01)
  3. kadim dostum, olmazsa olmazlarımın ilk insanı kişi..
    (shnicx, 16.01.2008 16:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hava soguk » okey oynamayan dorduncu selim » oktay akbal » ask » selcuk yula » crystal family resort hotel » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » buraya kadar anlamadiginiz bir yer var mi » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » derdest etmek » tutun kolonyasi » click » windows » ba beyli bala bula da bambirleyli bap bup » trainer » istah » son oylanan entry lerim » dedim komutanim bi siktir git » cep telefonunu evde unutmak » hayko cepkinin gozleri » bir rapperin gunlugu » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » ya evde yoksan » ebru akel » resat calislar » duzce universitesi » a b c d e f hamamlari » yarisma programlarindan tv yildizi cikarma modasi » aramaya siddetle iman etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa