suuctu selalesi 

kapat
  1. bursa'nın mustafakemalpasa ilçesine 18 km. uzaklıkta bulunan ve ilçenin içme suyu ihtiyacını karşılayan suuctu selalesi 38 metre yükseklikten dökülür. cataltepe mevkiinde, Muradiyesarnıç Köyü yakınlarında, Karadere üzerinde fay hattının çökmesi ile oluşmuştur. kayin, mese, cam ağaçlarının gölgesinde serin bir dinlenme alanı olan bu alan, etrafındaki ahşap piknik masaları ve ocakları sayesinde piknikçilerin çok rağbet ettiği bir mesire yeridir.
    #2294158 (arpaci kumrusu, 10.09.2007 17:56)
  2. ormanların arasında yer alan cennet gibi bir yer. gaza gelinip de tepesi çıkıp fotograf çekilmemesi tavsiye edilmeyen şelale. zira, burada suyun akış hızı kesilmiş olsa da yosunlara basılıp düşme ihtimali mevcuttur. bu sebeple yılda birkaç kişinin kazayla öldüğü söylenir hep.
    #2297958 (dalton ana, 11.09.2007 13:11 ~ 13:18)

© 2008 - uludağ sözlük

suuctu selalesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. suuctu selalesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suuctu selalesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tokat gibi cevaplar » notchback » darbuka ustadi » nikini cok sevdim haydi cikar bebegim » zigit » sozlukteki nba yazarlari » albert einstein » ara dinkjian » peynir eppek » tackling a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games