sutu seven kamyoncuya katlanir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. goz gormedikce gonul katlanir
  2. goz gormeyince gonul katlanir
  3. gulu seven dikenine katlanir
  4. dikeni seven gulune katlanir
  5. gulu seven gulsen e katlanir
  6. kasari seven boynuzlara katlanir
  7. servetin sumkurmesine katlanamayan edu ya katlanir
  8. sevgilisiyle sevisen tirnaklarina katlanir
  9. esegi suren osuruguna katlanir
  10. gulu secen dikenine katlanir

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» asirtma vurus » aptal numarasi yapmak » salca » yasatir miyim » kayseri nin tarihi eserleri » yalnizlik » www versohaber com » besni nin tarihi eserleri » lady diana nin esrarengiz olumu » sen insansan o insansa bende sansam ne olur ki » voodoo » nasa » kalbe ben » minik mavi balina » carefree » kendi osurugu ile uyanan insan » zenit petersburg un bayan taraftarlari » seri eksi oy veren ibne » suicune » mazgirt in tarihi eserleri » 14 mayis 2008 boston cleveland maci » kenesiz piknik istiyoruz » ve bunlari elbette cabucak gecelim sevgilim » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » acun ilicali » mikael stanne » prenses diana » cildirma » acun un kameramani feridun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa