sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer 

1. bir davranisi kendisine pahaliya mal olan kisi, benzeri durumlarda çok dikkatli, tedbirli davranir..anlamindaki atasozu

(bkz: sütten agzi yanan ayrani üfleyerek içer)
    #65692 (atan alir spor, 14.02.2006 04:56)

© 2008 - uludağ sözlük

sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » beyaz melek » charlie chaplin » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » yaran msn nickleri » davul » kahramanmaras » orhan pamuk » cocuklar vurdurmasin » mus » ned flanders » yaran haberler » 99 kosmak » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » aykut zahid akman » yaran entryler » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » hendrix » baba ogul diyaloglari » gabriel garcia marquez » doktorun hastasindan nefret etmesi » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » manisa » fener sozluk » facebook u olmayan uuserlar » erzincan » mudur