sutluce 

kapat
  1. Tokat ilinin Turhal ilçesine bağlı bir köydür.
    #1920170 (muhasebeye giris, 12.07.2007 20:23)
  2. (bkz: iç güveysinden sütlüce)*
    #1920300 (kurabiye_monster, 12.07.2007 20:36)
  3. eyüp'ten kayıkla geçilebilen yer. kayıkçıya verilecek cüzi bir rakam ile yolda rakı kavun beyaz peynir yapılabilir, haliç artık pis kokmuyo..
    #1920317 (mevta, 12.07.2007 20:39)
  4. düğünçiçeği.
    #2008615 (jikase, 25.07.2007 18:58)
  5. (bkz: çüklüce)*
    #2561339 (akmai, 06.11.2007 09:16)

© 2008 - uludağ sözlük

sutluce başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sutluce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sutluce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kolbasti » notrinova » maddeler halinde konusan insan » antu com » olimpik havuz » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » medar i iftihar » pancho villa » jay jay justified » yerfistigi » adalet ve kalkinma partisi » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » hard sun » mevlut erdinc » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dusty kid » eski sevgiliye mektup » uludag sozluk hakkinda ne dediler » artvin » turkiye de astronot olmak » bir kendini begenmislik olarak din » gokhan zan in sakatlanmasi » cumali » the last guy » gol amina koyim be » saskin demokrat » forseti » serdar bali » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » bu duvara yazi yazan essektir