sut ictim dilim yandi 

1. matrak bir ezgimiz:

sut ictim dilim yandi
    amanin amanin
    dokuldu kilim yandi
    kiz sana hayranim
    ben kilimde degilim
    amanin amanin
    bahcemde gulum kaldi
    kiz sana hayranim

cendermeyim cenderme
    amanin amanin
    beni yoldan donderme
    ben de bir izinliyem
    amanin amanin
    canima kasteyleme
    kiz sana hayranim

cenderme cavusuyam
    amanin amanin
    yol verin savusuyam
    kiz sana hayranim
    beni cavus sanmayin
    amanin amanin
    bolugun baskaniyam
    kiz sana hayranim
    #1325355 (mulayim, 20.02.2007 02:30)
  2. yogurdu üfleyerek yemenin miladi.
    #2288611 (harvel, 09.09.2007 18:13)
  3. oynak bir melodiye sahip halk türküsü.
    #3663756 (imhotep, 14.07.2008 17:14)
  4. sut ictim dilim yandi,
    ah amanın ammanın,
    çok sevdim götün kalktı,
    ben sana hayranım.
    #3663773 (buyuyunce moderator olucam, 14.07.2008 17:22)
  5. sütün kilimi nasıl yaktığı sorunsalını aklıma getirmiş beni günler geceler boyu düşünmekten uykusuz bırakmış psikolojik dengemde kalıcı hasarlar oluşturmuş türküdür.
    #3665013 (keskin sirke, 14.07.2008 21:40)
  6. (bkz: bestami balta)
    #3665020 (taharetmuslugu, 14.07.2008 21:41)

© 2008 - uludağ sözlük

sut ictim dilim yandi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sut ictim dilim yandi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sut ictim dilim yandi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni orta sinif » trevanian » eski sevgilinin intihar mektubu » prozopagnozi » katlanmak » robinson crusoe 389 » ebussud efendi » derealizasyon » demostrasyon » galatasaray store » google earth un turk haberciligine katkilari » hipnogojik fenomen » skillet » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » sarki isimlerinden mesaj yazmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeter ki olumsuz olmasin oy » sibel can » subresyon » lavabo yerine tuvalet deyen kaba insan » kumral » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » basliklari alt alta okumak » ahmet hakan coskun » yakisikli gosteren ayna » yeni baslayanlar icin mars » kasimda zirve baskadir zirvesi » teror » ben aslinda hayata kiziyorum ya » obtundasyon » ozgurcan ozcan