sustuysam 

1. ayse hatun onal ın 18.04.2008 tarıhınde cıkmıs 2. albumunun ısmı. birinci albümü tutmamasına rağmen zor bela bu albumu cıkarmıstır. geçen albumu cok kotu olmasına ragmen bu albumun parcaları dınlenılırse 1. albumu bıle daha guzel oldugu anlasılıyor.

(bkz: bosuna kürek çekmek)
    (yuxektopuk, 18.04.2008 12:57)
  2. son dönemde yapılmış en başarılı türkçe albümlerden biri.
    kulakları tıkayarak dinleyen arkadaşlara selam ederim.

albümdeki şarkılar;

aç kapıyı
    aslında
    bırakma beni
    bomba
    doğru kanaldan bağlan
    hayalimdeki
    kalbe ben
    yok yok
    inat
    marslı
    yok yok (remix)
    (yasakelma, 02.05.2008 06:00)
  3. ayşe hatun önal'ın yeni albümü. diğerini beğenmeyenlere nacizane tavsiyem bu albümün dinlenmesidir. bu sefer gercekten çok iyi olmuş albüm. kalbe ben ve aslinda daha bi göze batası daha bi güzel.
    (monsta, 08.05.2008 04:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene » turk » portal » counter strike da t tusuyla iz birakmak » jaspe » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » mister eko » ben tek siz hepiniz » tarsus beyazi » sevgilinin gozleri » prajnaparamita sutra » keban in tarihi eserleri » bullet time » armudun da sapi var ama cekince geliyor » takim elbise giyen erkek cocugu » yasayarak ogrenilen konular » sevgiliyle uyumayi ozlemek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » tribunden iner mezara girerim » karasineklerin ellerini ovusturmalari » george michael dansi yaparak savasa girmek » mensevik » anneannelerin girebilecegi entryler » peynir alti suyu proteini » diyatome » yok artik dedirten anketler » birinin kanina girmek » meni gelmesi » nurcu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa