sustum hejar 

kapat
  1. bana öyle bakma
    yeni topladım kırıklarımı
    bildiğim dili konuş
    susmayı yeni öğrendim
    susturmayı gözlerimi
    anlat bana;
    nerden geldin
    niye böylesin...

anne deme !
    hangi dilde olsa anlarım yüzünden.
    ağla...
    şaka gibi yıkık dökük hayatımıza ağla...

anne deme, her dilde aynıdır özlemi.

omur boyu garantili depresyon adlı kitaptan bir şiirdir.
    buyuk adam kucuk ask adli filmden esinlenilmiştir.
    #1118948 (nuwandatr, 07.01.2007 13:48)

© 2008 - uludağ sözlük

sustum hejar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sustum hejar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sustum hejar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bicontinental » kemalizm » el pipisiyle gerdege girmek » pkk li da olsa insan insandir » yavru balinanin drami » hasan sabbah » kurt sorununu masa basi yerine dag basinda cozmek » deniz baykal » tu kaka bana » kum havuzu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games