susta kazim 

kapat
  1. kemal sunalın sahte kabadayı filminde kahveye 'var mı lan bana yan bakan!' diye dalan ; kemalin yanlış anlayıp var demesi üzerine arka cebinden sustalı bıçağını*çıkaran ve 'şimdi bademciklerini aldım'diyen karakter
    #2091920 (kuvass, 08.08.2007 11:14 ~ 11:15)
  2. temizlik kovasının da yardımıyla babanin oglu kemal tarafından madara edilmiş * * şahsiyet.
    #2375628 (Gerko, 25.09.2007 01:03)
  3. madara edilme sebebi kendisine geçen gün ''mıaanalı mıaanalı bakan'' kişilerden birinin arkasından tabure indirmesi olan bademcik operatörü.
    #2375652 (az veren candan j c van damme, 25.09.2007 01:06)
  4. tipiyle bile ortama dehşet salan insanımsı.
    #2375663 (chilavert, 25.09.2007 01:07)

© 2008 - uludağ sözlük

susta kazim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. susta kazim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu susta kazim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eve » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin » acrotomophilia » fatih tekke ve batuhan karadeniz » sagcilari taniyinca solcu olmak » you can t do that » neset ertas » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » mardan palas » diferansiyel denklemler » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » metrodaki guzel kiza asik olmak » 17 mayis » goncoloz » graffiti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael paget » bayan sozluk yazarlari » milletvekili » yanlis anlasilmis sarki sozleri » bu cocuk okumas » wreqfasd » demonoid » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » mta88 » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » greasemonkey » utanmayi unutmak » ney calmaya borozan ile baslamak » adam olacak cocuk » imge