suspus 

kapat
  1. sessiz ve sedasız olmak. susmak, sinmek.
    #2100785 (krmyrdsn, 09.08.2007 18:12)
  2. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2965177 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 07.02.2008 13:36)
  3. suspus oldu sazendeler bu gece,
    Hazırlan fırtına kopmak üzere
    Kalbime tünemiş kuşlar uçuştu
    Cam kırığı gibi doldun içime... şarkısını akla getiren kelimedir.
    (bkz: yalı çapkını)
    #2965205 (PNaR, 07.02.2008 13:41)
  4. Rumuzuna kanıp da suspus olduğu sanılmasındır, yan gözle bakılmasın ve çömez muamelesi yapmaya kalkışılmasın yazarıdır. Lakin, kalkışanların o hızla kıç üstü oturmaları işten bile değildir, efenim.

Uludağ sözlük vadisine hoş gelmiştir. Gelmesi ile bu canı kanatlandırmıştır adeta. Biriciktir o. Candır can. Candan da öte şirin mi şirinedir.

Sen yaz ben okurum. Ama hep burada yaz emi.
    #2973250 (bluevelve, 08.02.2008 20:50)
  5. sözlük oluşumunu beğendiği için ve özellikle bluevelve gibi bir arkadaşa sahip olmanın sevinciyle uludağın zirvesine çıkmıştır.artık beraber kayak yaparız, rüzgarımız beraber savururuz entrylerimizdeki şevkle.hoşbuldum.
    #2973291 (suspus, 08.02.2008 20:56 ~ 20:57)
  6. pek çok oluşumdan tanınan, dürüst şen şakrak, harbi bir sözlük dostudur. arada tripleri çekilir mi? oldukça zor.
    #2992052 (sngl, 12.02.2008 14:08)
  7. - şöyle ışığa geç de göreyim.*

duzenleme: yahu bu bizim kapaksözlüğün harbisi be!

(bkz: hoşgeldin.)
    #3038703 (neazadem, 21.02.2008 13:44 ~ 26.02.2008 13:56)
  8. geçmiş günlerin kahramanı, öteki senin yansımasıdır. yaralanmanı engelleyemez de, en derinini bile iyileştirebilir. öyle kolay kolay iyileşemeyecek gibiyse bile hemen bırakmaz seni, başında bekler, üzerini örter. bir daha yaralanmaman için azarlayabilir seni. sarsabilir, toparlayabilir. sen bağlanırsın da ona, sen onun dostu olmuş musundur çözemezsin bir türlü. sana göre dostluk basitçe, yavaş yavaş, adım adım yani hakkı verilerek yaşanıyorsa da, karmakarışık olmasını engelleyemezsin. karmakarışıklığı, bilinmezliğinden gelir. senin içini taa en dibini açmış olmandan ama onu açamamandan. dostluk, özlemdir şimdilerde. oysa özlememelisindir, zaten hep orada değil midir ya? söz vermemiş midir?
    #3268392 (gelberiyargelberi, 14.04.2008 12:11 ~ 16:34)

© 2008 - uludağ sözlük

suspus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. suspus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suspus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apokalips » bi eyyi hal » yeni asir tv » kadinlarin bes es alabilmesi » chpoloji » reinaldo carlos merlo » gece vakti online olup sozlugun icine micmak » ashtarte » yasemin esansi » yine mi sen karaoglan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games