suslenen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oss ye giderken suslenen kiz tipi
  2. keskelerle suslenen sonbahar
  3. kuafore giderken suslenen tipler
  4. suslenen kizin davranislarinin degisme sureci

© 2008 - uludağ sözlük

suslenen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. suslenen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suslenen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» icime islerken » oylesine insan olmak » yazarlarin korkak olmasi » superseks » doktorun hastasindan nefret etmesi » erdogan nin kriz uyarisina tepki gostermesi » agri » karma » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » tehlikeli saplanti » golden horn » no one there » bu duvara yazi yazan essektir » cicek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gamextreme sozluk » witricity » biz adanaliyik kebabi severik » laikligi hayat tarzi zannetmek » netsozluk » basliklari alt alta okumak » duyun u umumiye » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » jack daniel s » elektronik muzik » besiktas » fikri sonmez » temel bilgi teknolojileri » telsiz kestirmesi » seray sever