sushi yemek 

kapat
  1. (bkz: sushi)
    iğrenç bir tecrübeydi...her şey tatilde sushi bara yapılan rezervasyonla başladı.3 kişiydik...öncelikle mekandan bahsedeyim...ilgiç mistik bir hacası olan kimonolu sarışın bir hatunun bize servis yaptığı garip bir yer.neyse siparişi verdik derken geldi tabi biz 3 odun bilmiyoruz o kodumun tahta çubuklarıyla yemeyi ilk 15 dk onları kullanarak düşürmeden yemeği ağzımıza götürmeye çalışmakla geçti.neyse derken twist başardı yüzünde bir gülümseme ama çiğnerken bu gülümseme birden işkence çeken bir tutuklunun yüzündeki ifadeye büründü.öyle vıcık çiğ balık dışı yosun(ewet bildiğimiz yosun) böle piriç yosun dolmaları yanında yeşil bir tablet ve soya sosu.işin bomba tarafına geleyim yan tarafımızdaki adam çubukları tutamayan ark lara tutmasını öğretti sonra kimonulu sarışına bu soya sosuun soşosu(böle slak bi adı varı hatırlayamadım bilen edit e yardım etsin) eksik yenisini getirin* dedi ayar verdi.lan kodumun salağı ne kızıyon tamam iyi suşi nedir biliyon anlıyon da sarışın güzelin suçu ne.neyse baktım adam yeşil tableti soya sosuna attı öle bandırarak yiyo ben de böyle bişeye benzemiyo belki bandırırsam bi halta benzer dedim öyle denedim yine fayda etmedi.arklar dan biri de yeşil tableti ağzına atmış ama tablet acayip acı öyle böyle değil garsondan yalvar yakar bi su isteyişi var ki anlatilmaz yasanir.bir an birbirimize baktık ve suratlarımızdaki ifadeden aynı şeyleri hissetiğimizi anlayıp hade bize müsade kıvamında kalktık.kalkarken üzerinde caponca bişeyler yazan çubuğu aldı ordaki şef tarzı ahçıya hatıra olarak bende kalabilir mi ? dedi biz ayrı bir dumur tabi ....sonunda aç bi karın ve şu an genel hatlarıyla buraya aktardığım bir yazından başka birşey kalmadı diyecekken aklıma geldi otele döndüğümüzde mangal günü varmış Allah tan 4 ayak üstüne düştük afiyetle yedik...oh bea var mı türk yemeği gibisi....

edi+ : yok hayır alamadı çubuğu tabii ki vermediler
    #33927 (twist, 23.01.2006 20:54 ~ 20:56)
  2. (bkz: cig yenilen yemekler)
    #33986 (twist, 23.01.2006 21:21)
  3. çiğnemek, yutmaya çalışmak, başaramamak, çekik gözlü zihniyeti hicranla hasretle anmak.
    #34054 (no leaf clover, 23.01.2006 21:50)
  4. Tadı damağımda kalan olaydır ama tabii fazlası zarar mide bulandırıyor.
    #34063 (ratata, 23.01.2006 21:54)
  5. etkisi kişiden kişiye, bünyeden bünyeye değişir zira her insanın damak tadı farklıdır.
    #34074 (twist, 23.01.2006 21:58)
  6. TATTIĞIM EN GÜZEL LEZZETLERDEN BiRiDiR.SUSHIDA ISIMLI BiR FIRMA TARAFINDAN MARKETLERDE SATILMAK UZRE TURKiYEYE GETIRILMIŞ OLANLARI MAKUL FiYATLIDIR DiYEMIYORUM FIRMA BATMIŞ SANIRSAM.PARA OLURSA BIR ARA GIDILIP SUSHI RESTORANINDA ÇIBIKIYNAN YENMELIDIR. ***
    #103601 (karga, 06.03.2006 20:19)
  7. cig balıktan baska cok baska lezzetler hayal edenler için hos olmayacak deneyim.
    #103640 (sosyoklon, 06.03.2006 20:58)
  8. türki versiyonu için;

(bkz: güveç)
    #302840 (hendrix, 02.06.2006 08:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sushi yemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sushi yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sushi yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sushi yemek. Copyrights of the articles are belong to their authors.