susamsiz kandil simidi sevenler kulubu 


kapat
  1. hayatın anlamını susamlı kandil simitlerini sömürme olarak gören bazı yazarlara * karşı kurulmuş oluşum. gel sen 7-8 hasan paşa ya , al susamsız kandil simidini bir ye gör. bakalım bir daha susamlısını yiyormusun?
    #2092277 (imhotep, 08.08.2007 12:46 ~ 12:47)
  2. yirmi kusur sene boyunca her kandilde susamli ya da corek otlu kandil simiti yemis; ama su son uc-dort senedir yiyememis, dahasi kandili siradan bir gun gibi gecirmis yazar(lar)in protestosuna maruz kalacak olan kulup.
    #2092328 (limon cicegi kolonyasi, 08.08.2007 12:55 ~ 19:35)
  3. (bkz: her eve bir kulüp)
    (bkz: ota b*ka kulüp kurmak).
    #2092365 (aRwEn aSya, 08.08.2007 13:02)

© 2008 - uludağ sözlük

susamsiz kandil simidi sevenler kulubu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. susamsiz kandil simidi sevenler kulubu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu susamsiz kandil simidi sevenler kulubu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» henkka blacksmith » izmir » attorneyship » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » yalardag » yarak kafa » galatasaray kupasi » siyah kan » pamuk eller butona » turbanli » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » esbap » solipsizm » porno cdye bakip otuz bir cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » can baba » cem karaca » ne bileyim ben » ece temelkuran » anterograd amnezi » violent revolution » cukurova universitesi » the turning » wayne static » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » yagmur altinda opusmek » benighted » porno filmde oynayan guzel kiza acimak » lunokhod » ergenekonu tersten dusunmek