sus konusma benimle 

kapat
  1. karşıdaki kişinin söyleyeceklerine dayanamama halidir... kelimelreden ve kelimelerin kaynağından nefret etmemek adına, duymamak adına yapılan bir yakarışdır...
    #2357556 (yakida, 21.09.2007 23:52)
  2. sus konuşma benle...
    şahidim olmasın diye sus konuşma benle...
    yalanım olmasın diye,
    gözlerim gözlerini bildiği gibi kalsın diye,
    tutsak ettiğim düşlerimi salmamak adına,
    sus konusma benle ...
    #2357582 (yakida, 21.09.2007 23:55)
  3. anneleri hatırlatan cümle

-ne cevap vermiyorsun, essek mi osuruyoburda
    - ama anne
    - sus konuşma benimle
    #2357605 (dalga ve golge, 21.09.2007 23:58)
  4. çogu zaman "küstüm senle" diye devam eden söz öbegi.
    #3013297 (limon cicegi kolonyasi, 16.02.2008 15:56)

© 2008 - uludağ sözlük

sus konusma benimle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sus konusma benimle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sus konusma benimle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tras olurken dudagi kesmek » larker » o eksiyi ben verdim hocam » uyuyan dev » naked snake » kalkik horoz » yanlis anlasilmamak icin kardesim diyen kiz » alternatif cikma teklifleri » ruesa » roman polanski a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci