surunuyorum o halde forever dinliyorum durumu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. surunuyorum
  2. zipladigim halde yetisemedim o halde ustten aut
  3. dinliyorum
  4. ne dinliyorum
  5. msn de ne dinliyorum ozelligi
  6. istanbul u dinliyorum
  7. babami dinliyorum
  8. ankara yi dinliyorum
  9. istanbulu dinliyorum
  10. aslen metalciyim ama rap dinliyorum

© 2008 - uludağ sözlük

surunuyorum o halde forever dinliyorum durumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. surunuyorum o halde forever dinliyorum durumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu surunuyorum o halde forever dinliyorum durumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metaphor » rap vitamin » turgay demirel » murat yildirim » sokullu mehmet pasa lisesi » deposit acount » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » nouriel roubini » arto tuncboyaciyan » two seconds in life » babayi ukulele calarken yakalamak » asansor kullanmayi bilmeyen insan » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » richie sambora » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yunus » strong and smart » disprozodi » abuli » hell s kitchen » abazanligin sonu » yasamsal tespitler » that was just your life » antrofobi » turbanli » hemfuckirhemsuurlutospaga » ergenekonu savunuyorum mutluyum » anestezi » odeion » basbakana coban demekle caylak olunmaz