surucu belgesi 

kapat
  1. halk dilinde ehliyet.
    #2025688 (brcyzdm, 28.07.2007 10:30)
  2. halk dilinden ziyade halkın ehliyet dediği sertifikanın üzerinde türkçe ve ingilizce yazan yazıdır .
    #2779088 (kamil, 02.01.2008 12:14)
  3. ülkemizde herkesin rahatlıkla alabileceği ve bunun neticesinde trafik canavarlarının hortlamasına ve her yıl binlerce insanın ölümüne sebebiyet veren belgedir. herkese verilmemelidir.
    #2779235 (maximus, 02.01.2008 13:00)
  4. süren insana verilen ünvan ve belge.
    #2779254 (Cyqne, 02.01.2008 13:08)
  5. almam konusunda ailemin çok destek verdiği, ama olay işi pişirmeye geldiğinde, * hatalarımla ben dahil, herkesin pişman olduğu belge.

(bkz: allahtan trafiğe kapalı alandayım henüz)
    (bkz: düşünün orda bile hata yapıorum) *
    #2779417 (cccccnnnnn, 02.01.2008 14:09)
  6. çok çeşitli yerlerden * alınabileceği iddaa edilen sahip olan kişinin * hakkkını veremediğini düşündüğüm belge.
    #2779441 (seni sectim pikacu, 02.01.2008 14:17)
  7. çeşitleri vardır. sınıflara göre kullanılabilecek araçlar farklıdır.

A1 Sınıfı Sürücü Belgesi: Motorlu Bisiklet
    A2 Sınıfı Sürücü Belgesi: Motosiklet
    B Sınıfı Sürücü Belgesi: Otomobil,Minibüs, Kamyonet
    C Sınıfı Sürücü Belgesi: Kamyon
    D Sınıfı sürücü Belgesi: Çekici, Dorse ( Tır )
    E Sınıfı Sürücü Belgesi: Otobüs
    F Sınıfı Sürücü Belgesi: Lastik Tekerlekli Traktör
    G Sınıfı Sürücü Belgesi: iş Makinası Türünden Motorlu Araçlar
    H Sınıfı Sürücü Belgesi: Hasta ve Sakatlar için Dizayn edilmiş otomobil,
    K Sınıfı Sürücü Belgesi: Sürücü adaylarının alacağı sürücü belgesine uyan öğrenme amaçlı olarak araçları kullanmak için.
    #2779463 (arpaci kumrusu, 02.01.2008 14:22)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

surucu belgesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. surucu belgesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu surucu belgesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about surucu belgesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.