surgun ve krallik 


kapat
  1. albert camus öyküler kitabı.

    son öyküde * bir hoca ressam, dostları ve öğrencileri ile geçirdiği uzun ve şiddetli sorgulamalar, tartışmalardan sonra, ailesinin de geçimini nerede ise boşlamasına neden olacak bir elem ve içe kapanışla, tavan arasına, yalnız kalmak ve resim yapmak için çekilir.

    uzunca kalır, uzunca hiçbirşey yapmaz...

    epeyce sonra yanına çıktıklarında ölü bulurlar o nu.. ortada bir tual vardır..

    tualin ortasında tam, çok küçük harflerle bir sözcük yazıyordur sadece...

    solitary ve solidarity sözcüklerinin içiçe geçmişliğinden oluşan, yalnızca biri olmayan, hangisi olduğu da anlaşılmayan bir sözcük.
    #1384924 (havada panik, 07.03.2007 16:11 ~ 23:41)
  2. (bkz: l exil et le royaume)

    * *
    #1463511 (hosaf, 28.03.2007 17:58)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

surgun ve krallik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. surgun ve krallik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu surgun ve krallik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about surgun ve krallik. Copyrights of the articles are belong to their authors.