sureyyâ degil sureyya salakcim 

sözlük'te yok!
Ama aþaðýdakiler belki iþinize yarar.
  1. o degil de bir sureyya ayhan vardi o ne oldu
  2. kop da gel sureyya
  3. sureyya
  4. berfe sureyya
  5. sureyya berfe
  6. sureyya agaoglu
  7. sureyya serdengecti
  8. sureyya ali beyzadeoglu
  9. sureyya durust
  10. kralice sureyya

© 2008 - uludað sözlük

sureyyâ degil sureyya salakcim baþlýðýndaki tanýmlamalar uludað sözlük yazarlarý tarafýndan yapýlmýþtýr. sureyyâ degil sureyya salakcim ile ilgili tanýmlamalar bulunmaktadýr. yazýlanlarýn hepsi yalan olmakla beraber sadece uludað sözlük yazarlarýný baðlamaktadýr. sitede yazanlar birinci dereceden el emeði göz nuru olup yürütülmesi durumunda iþ bu kiþi uludað a tatile ýssýz bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel caným nedir bu sureyyâ degil sureyya salakcim nedir problem' denilip uludað gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dað hayvanatýna yem yapýlacaktýr. ayrýca soðuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doðabilecek bir boðaz tahribatý durumunda bana ne denilir. feci þekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarinin dogum gunleri » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » yabanci dil » yilanla poz veren manken » sinop » yaran hoca laflari » superseks » cuntry boys and city girls » gullibility » butterfly caught » no one there » revolter00 » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » bayan yoneticilerle calisan erkegin durumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kýsa » maskeli baloda kiyafet secimi » oliver y benji » tarihteki unutulmaz ayarlar » parallel synchronized randomness » dr renaud paris » yaran basliklar » recep tayyip erdogan in msn i » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » michael beasley » masumiyet muzesi » stalker » cansel ozalan » cocukken yapilan salakliklar » divide et imperium » zihin haritasi