surer 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nur surer
  2. bos gun uzun surer
  3. mualla surer
  4. turkiye nin tepkisi bir kac gun surer
  5. gelecek uzun surer
  6. yarin burdan ne surer
  7. bir ruya en fazla 6 saniye surer
  8. sirtima yogurt surer misiniz
  9. turkuler susmaz halaylar surer
  10. ask bir omur boyu surer mi sorunsali

© 2008 - uludağ sözlük

surer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. surer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu surer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jamall » mudur » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » telsiz kestirmesi » saskin demokrat » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » cemil cicek » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » penisi fermuara kistirmak » kalpsiz adam » gel anneye » paf » bedevi kulturu » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » yalnizliktan korkan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fakir pici » a room with a view » isiniz bitince sifonu cekiniz » zeytinburnu » omer faruk eminagaoglu » enderun sevgiler » you fucking fat boy » emmeli gommeli basliklar » gecen haftanin en begenilen entryleri » balm » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » sabri sarioglu » banyo yaptiktan sonra coken rehavet » karin