surekli vurulacagini dusunmek 

kapat
  1. psikopat siyasetcinin sonunu onceden dusunmesidir. kesin olacagini bilir.
    ayrica cooldiver in kucuklukten beri aklinda olan dusuncedir. surekli birinin onu vuracagini dusunur. ya bir sniperle yada magnum silahla yada kalasnikofla.. sessiz bir gecede yolda yururken yanindan gectigi evin camindan iki el silah sesi duyulacaktir ve cooldiver yere serilecektir olu bicimde..yada oturdugu binanin 4 katinda mutfaktayken yada calisma odasindayken bir keskin nisanci sniper`iyla onu oldurecektir.
    #847897 (cooldiver, 12.11.2006 10:21)
  2. conspiracy theory' de, paranoyak taksi şöförü fletcher' in gerçekleşmesinden korktuğudur.
    #2871513 (abberline, 21.01.2008 01:24)
  3. (bkz: panikatak)
    #2871516 (nedir yani, 21.01.2008 01:25)
  4. (bkz: adam henuz olmedi biraz daha vuralim)
    #2871517 (ben bugun bunu gordum, 21.01.2008 01:26)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

surekli vurulacagini dusunmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. surekli vurulacagini dusunmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu surekli vurulacagini dusunmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about surekli vurulacagini dusunmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.