surekli soguyorlar efendim durduramiyoruz 

kapat
  1. uludag sozluk ten soguma nedenleri başlığı altında hönkürenlerin fazlalaşması nedeniyle söylenmesi kaçınılmaz olan söz öbeği.. ben söyledim bile.. *
    #1625385 (don santino corleone, 09.05.2007 18:18)
  2. döngel kerhanesi filmini, hatırlatan başlık.bu gidişle, bizede, yeni sermayeler lazım olacak gidişat onu gösteriyor.
    (bkz: yeni sermayeler aranıyor duyrulur yetkililere)
    #1625722 (moryel, 09.05.2007 20:19 ~ 21.05.2007 12:23)

© 2008 - uludağ sözlük

surekli soguyorlar efendim durduramiyoruz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. surekli soguyorlar efendim durduramiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu surekli soguyorlar efendim durduramiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basini ortecegine icini ort » hidrolik kapi » denizlispor » olmeden once mutlaka yapilacaklar listesi » alti » oldururum seni » sepultura calarken slow dans eden ciftler » tugba dural » yine bir gun ucuyoruz » parental control a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci