surekli forward mail atan ibne 

kapat
  1. internette okuduğu herşeyi arkadaşlarıyla paylaşmak isteyen, otu boku forward mail olarak yollayan, bazen 10 dakika içinde arka arkaya 3 tane forward mail atabilen insandır.
    #3785536 (atmh, 07.08.2008 22:19)
  2. insanlık duygularının çok geliştiğini sanan ipnedir. "lütfen şunu gönder.. 12 dk içerisinde 144 kişiye göndermezsen kısır kalacaksın" vb. iletileri durmadan forward eden cahil zihniyetli bir insandır.
    (bkz: sfmai)
    #3785546 (fearful, 07.08.2008 22:21)

© 2008 - uludağ sözlük

surekli forward mail atan ibne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. surekli forward mail atan ibne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu surekli forward mail atan ibne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» media markt » avrupa yakasi » yarak kafa » system error » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » bir capkina yanginim » sair uuserlardan siirler » chemical assault » bay e » radyo sol » hayata dair ic burkan detaylar » kendine gomulmek » sevdiklerini sozluk okuru yapma telasi » favori filmi recep ivedik olan insan » limit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » absurdite » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » dan jacobs » avt » oldum de uyandim » hebokobe » artik beni sevmiyorsun » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » jon donais » efkar » var misin yok musun » aethewulf » gece » ucuk » ucakta namaz kilmak