surekli cikiyor efendim durduramiyoruz 

kapat
  1. sözlüğü terketmekte direnen gri sözlük ekranı görüldüğünde söylenen kelimeler topluluğu..
    #809695 (3L00D6u1LTY, 03.11.2006 20:16)
  2. kanalizasyon tamirinde işçinin amirine söylediği söz.
    #1557454 (lost control, 23.04.2007 05:59)

© 2008 - uludağ sözlük

surekli cikiyor efendim durduramiyoruz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. surekli cikiyor efendim durduramiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu surekli cikiyor efendim durduramiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teagames » ask » basligi yazarin ustune birakan ibne » bazi kadinlara makyajin yakismadigi gercegi » bir kasarin gizli defteri » david bailey » kur yapmak » amd opteron 8214 » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » ruhi su a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci