surda gordugu basligi orda yazip burda sican yazar 

kapat
  1. ay aman bizden uzak olsun dediğim yazardır. ayrıyeten ödüllü bulmaca, şura ora ve buranın neresi olduğunu bulana orada bir hafta her şey dahil iki kişilik tatil veriyorum.
    (laz pacino, 08.05.2007 21:10)
  2. http://www.eksisozluk.com...a+yazip+burda+sican+yazar

edit: iğrenç bir çalışmaydı.
    (arjen robben, 08.05.2007 21:16 ~ 21:17)
  3. ne yapmaya çalıştığı anlaşılamayan yazardır.
    (arabaciarabayatasget, 08.05.2008 21:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pnomatik » fernando sucre » sen tek biz hepimiz » duzeltmen » nurcu » palu nun tarihi eserleri » iyidere » armut » olum » liliput » adam gibi adam recep tayyip erdogan » uludag sozluk moderasyonu » agza fiskirtilan tup cokokrem » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » heat » sunnet » unlulerden duymak istenilen sozler » vurursa gol olur » memnun kaygisiz in basbakan olmasi » mayina basan amerikan askeri tribi » tolga ozbey » tuncay ozkan » korkma ben humanist degilim » rapidshare » cevad prekazi » portal » deli dumrul yasasi » amat » izmir caddesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa