supriz cini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. supriz
  2. supriz yumurta
  3. ajdar supriz yumurta
  4. dindar supriz yumurta
  5. kinder supriz yumurta
  6. supriz mi surpriz mi sorunsali
  7. kindar supriz yumurta
  8. cini
  9. surpriz yerine supriz yazmak
  10. supriz yapmaktan hoslanan erkek

© 2008 - uludağ sözlük

supriz cini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. supriz cini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu supriz cini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» devrim arabalari » sagopa kajmer » arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » bell x15 » eyes wide shut » graffiti » ataturk dirilse olabilecekler » turkiye » anket memis » mulayim sen kocaman bir cilginsin » alice in hell » alisilmadik seyler » duran toplarin usta ismi » nezle otu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tugce becerikli » dakianus antik kenti » ama o benim dinimden degil » var misin yok musun ajdar » ergenekonu savunuyorum mutluyum » insani anlamsizca mutlu eden seyler » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » kir kalbini ver elime » delivery at frontier » dunyanin en iyi rock grubu » baslik sayi uyumu » karizmatik triplere girmeye calisirken mal olmak » sozluk lan burasi » 3 mayis 2000 galatasaray antalyaspor maci » swansea