superstar 3 

kapat
  1. ajda pekkan'ın 80'lerde fırtınalar estiren "superstar show 83" konser ve gösterileriyle renklendirdiği,
    80'lerin kült albümlerinden biri. içindeki şarkıların tamamı yıllandıkça değerlenmiştir.

superstar 3

01 uykusuz her gece
    02 sihirli ask
    03 dusunme hic
    04 gunes yorgun
    05 bir gunah gibi
    06 son yolcu
    07 sana dogru
    08 sen ve ben
    09 kader ruzgâri
    10 beyaz ev

diğerleri için;
    (bkz: superstar) (1977)
    (bkz: superstar 2) (1979)
    (bkz: superstar 4) (1987)
    (leggare, 04.12.2006 20:32 ~ 25.12.2006 21:14)
  2. ajda pekkan'ın süperstar serisi içinde en çok satan albümü. güneş yorgun dışındaki şarkılar, yabancılardan araktır.
    (Cemali, 08.05.2008 18:28)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tanimadinmiben » guvensizlik » kucuk tirtil makarna » kotu oylanan entry ye sevinmek » manisa nin tarihi eserleri » beles dinamit olsun gotumde patlasin » imf ye dusuk maas sozu » gevas in tarihi eserleri » gundem maddesi » sarajevo » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » dave lombardo » dimebag darrell » animality » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » uzun entrylerin okunmamasi » la science des reves » gheorghe hagi » istanbul da yasayip hic akbil kullanmamis kisi » tuvaletini tutan insan » arap zihniyeti esiri turkler » andrew mango » sasuk » fistik ezmem olmadan asla » hatunlarin efendi erkek yerine pic tercihi » senfonik siir » windows vista service pack 1 » menemen in tarihi eserleri » cem ceminay a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa