supernatural 

/ 2
kapat
  1. 3x15'le yürekleri ağızlara getiren.

--spoiler--
    dean'in artık 3 hafta zamanının kalmasıyla tırmanan heyecan, lilith'in gizliden gizliye dizginleri elinde tutması ve ruby'nin tüm bu olanlara seyirci kalması.. hepsi kabul de, bela ölürse.. bela'ya kıyarlarsa. önce o senaristlere, sonra da umut verdiği için bl'ye feci laflar hazırlayacağım. evet, bunu yapacağım.(kup!)
    --spoiler--
    #3389609 (tuzluksuz hiyara kosan, 12.05.2008 22:51 ~ 22:55)
  2. final bölümü yayınlanmış olan dizi.

yahu yayınlanmış yayınlanmasına da, nedense "majör" release sitelerinde göremedim. dedim yahu "lan ara verdiler herhalde". meğersem vermemişler. ipnelik, benim baktığım majör sitelerdeymiş. velhasılı, güzel bir final izleyip 4 ay boyunca supernatural'siz kalacağız.

ama olsun, battlestar galactica halen bizleri bekliyor...
    #3415672 (bl, 19.05.2008 01:15 ~ 01:17)
  3. sezon finali ile kalp krizi yaşamamıza sebep olan dizidir.
    #3532704 (peizerat, 13.06.2008 12:23)
  4. 4. sezon 1. bölümü 4 eylül 2008 de, lazarus rising bölüm adıyla yayınlanacak dizidir.
    #3644344 (oovxvoo, 10.07.2008 02:04)
  5. tnt sayesinde manyağı olduğum, bol iblisli, bol atraksiyonlu, bol geyikli dizi. salı gecelerime neşe geldi valla ehehe.
    #3674089 (mojorisin, 16.07.2008 21:27)
  6. 1.sezon 1.bölümünü izlediğimde ulan adamlar ne dizi çekmiş dediğim hayvani derecede süper olan dizi.bu arada sam e çok sinirlendim motorhead black sabbath metallica bunlar millattan önce kalma demesiyle sinirden kafasını koparasım geldi lan onlar ilahtır dean takıp acdc çalmasıda aşırı hoşuma gitti koçum be dedim.sonunda da highway to hell çaldılar dedim vay anasını ne diziymişlan.
    #3815789 (zeire, 14.08.2008 02:33)
  7. dördüncü sezonu bugün yayınlanacak olan; cehennemi komşu kapısı yapmış bir ailenin doğaüstü olayları mutfak malzemeleriyle çözüşünü anlatan dizidir.
    #3979069 (parazit, 18.09.2008 17:28)
  8. dane'ın şeytan avlamaktan fırsat bulup o kadar kızı nasıl götürdüğünü merak ettiğim dizi. insan tecrübelerini biraz da kardeşiyle paylaşır. sap geldi sap gidecek canım sam'im benim, yazık çocuğa.
    #3983764 (golgi aygiti, 19.09.2008 18:29)
  9. dördüncü sezona hayvan gibi girmiş dizi.

--spoiler--
    dean'in cehennem hayatından çabuk kurtulmuş oluşu sevindirici açıkçası. senaristler bize en az 3-4 bölüm dean'i göstermez diye düşünüyordum, yanıldım. güzel bi yanılgı oldu eheh. castillo denen aygırın ortaya çıkışı, bi melek olmasına rağmen önüne gelenin gözlerini oyması falan biraz ironik. zira tam bu noktada fazlası ile kafa karıştırıyor dizi. zira castillo'yu durdurmanın görünen herhangi bi yolu olmadığını dean'in deneyi ile gördük. keza castillo'nun lilith'ten kat kat daha güçlü olduğunu düşünmemiz bu aşamada yanlış olmaz.

ancak uzun zamandır işlenen "iyiler ve kötülerin düellosu" hadisesi, castillo hakikaten dean'lerin tarafına geçti ise şimdiden sonucu belli bi savaşa dönüşecek gibi gözüküyor. tanrı'nın emri ile iyilerin arasına, dean'in emrine verildiğini söyleyen castillo'nun durdurulması adına, acaba tanrı'ya savaş açmış şeytan devreye girebilir mi? görücez. çok güçlü bi iblisin olaya el atacağı kesin. belki de sam, ruby'nin tuzağına düşüp "yed"in gerçekleştirmek istediği projenin öznesi olacak, castillo ve dean'in karşısına dikilecek!
    --spoiler--

aklımı aldınız lan bi bölümle.
    #3984543 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 19.09.2008 22:22)
  10. doğaüstü olayını zorlayan dizi.

--spoiler--
    hehe dean'ime hep peygamber gibi adam derdim de dalga geçerlerdi.
    içimiz dışımız iblis olup çıkmıştı. dean için baba, sam için dean hah şimdi de dean için sam kendini feda edecek derkene sam fos çıktı.castello'muz yardımımıza koşup bu kısırdöngüden kurtardı bizi.bak size diyeyim en sonunda dean' tanrı'dan vahiyler almaya da başladı ya melekler aracılığıyla, artık iflah olmaz bu dizi. sam'i iblis, dean'i melek geri getirdi. dean'in tanrı tarafından görevi bence sam'i durdurmak olacak ama hadi bakalım senaristler benden daha yaratıcı olduklarını kanıtlayıp şaşırtsınlar beni. cuma sabah çook erken saatlerde bunu da görmüş olacağım. ben haklı çıkarsam valizimi kapıp holyvud'un yolunu tutacağım. oscar'da görüşürüz artık... *
    --spoiler--

not: arkadaşlar valizimi kaptım gidiyorum. bol şans dileyin. belki thankslerin arasına sizi de sıkıştırırım. zuhaha
    #3997615 (parazit, 23.09.2008 00:33 ~ 05.10.2008 00:43)
  11. --spoiler--

castiello'nun ne kadar sikertici olduğunu gördükten sonra, lilith'in ya da herhangi bi iblis'in kendisi ile baş edemeyeceğine kanaat getirmiştik. ve bu işin sonucunun nereye varacağını enine boyuna düşünemeden senaristler bize "lucifer"in bi süre sonra ortalığın amına koymaya geleceğini müjdeledi.sonu nereye varacak bilmiyorum da, bari şu lilith'i göreydik biraz. o kadar anlatıldı, bi bok yapamadan pasifize oldu.

--spoiler--
    #4031999 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 01.10.2008 23:04)
  12. her bölümünde taş gibi bir hatun barındıran başarılı dizi. gittikçe sarıyor iyi mi...
    #4044285 (tabutta yarim vole, 04.10.2008 16:04)
  13. türkiye de böyle bir dizi çekilse acaba ismi ne olurdu sorusunu akla getiren hoş bir dizi.
    #4044346 (bir bucuk iskender yaninda light kola, 04.10.2008 16:22)
  14. 4.sezon 3.bölümüyle hızını alıp giden dizi.
    #4053146 (kimi raikkonen, 06.10.2008 14:32)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

supernatural başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. supernatural ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu supernatural nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hic fake hesabi olmayan yazar » sonic syndicate » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » atli kovboy » bakkal insani » utanc » eski sevgiliyi ozel numaradan aramak » verememe sendromu » konstruktor ressam » ideal penis boyu » never neverland » mutluluk » status epileptikus » othello » cigulinin de aslinda icimizden biri oldugu gercegi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » negativizm » diablo 3 » maslak opet » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » karin » yiyorum yiyorum doymuyorum » kinder supriz karpuz » ultraslan » folie a deux » righteous kill » cok tatliymissin » benim hemen evlenmem lazim baba » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » tom bombadil » priapizm