supermenemen 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3055284 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 25.02.2008 08:15)
  2. yaran nicklere örnek gösterilebilecek yazar. *
    #3055924 (glbst, 25.02.2008 13:53)
  3. yeni beşinci nesil, yaran nickli yazar.
    #3084548 (yoga yapan mistiq kedi, 02.03.2008 18:49)
  4. (#3263234) entrysi ile beni yarmis sözlük yazari. sukelaliktir.
    #3264061 (portlemis misir, 13.04.2008 11:07 ~ 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

supermenemen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. supermenemen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu supermenemen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» holigan » pau gasol » ben halinden anlarim » manita » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » iskender buyuk » ben oldugum surece denizli bu takimda olamaz » sozlukle ilgili istekler » roman kahramani » posoflu asik zulali » kacma uykusu » bluevelve » robin hood » buhar turbini » edu dracena nin kasimpasa li durusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sagopa kajmer den aforizmalar » bardak cevirmek » t bag » haloween » dikolte » karayib denizi » rektorum sag olsun » radikal » f 16 fighting falcon » kadini seksi gosteren unsurlar » charles bukowski » vladimir radmanovic » bir seovinin gunlugu » amerika yi kesfeden insanin ilk sozleri » dedektore yakalanmis piercingli genc bakisi