superman abi 

kapat
  1. 4.nesil yazar. hoşgelmiş.
    (menfikedi, 22.09.2007 13:37)
  2. (bkz: genco)
    (balmsd, 22.09.2007 13:39)
  3. süper değildir esasında. yani öyle uçmak gibi meziyetleri yoktur. ama yardım istendiğinde elinden geleni yapar, üşenmez. olmazı olur yapar. mahalledeki veletlere futbol topu alır, dayak yiyenlere arka çıkar, borç para istendiğinde çıkarır verir... böyle biridir süperman abi. ama bu yazdıklarımın yeni yazarla zerre ilgisi yok, tanımam kendisini.
    (nikim yok benim, 22.09.2007 13:42)
  4. arada iyi espiri yapan 4. nesil yazar hoşluklar getirmiş.
    (bkz: yeni yazara hoş geldin dememek)
    (krabbe, 17.10.2007 04:22)
  5. sozluk yazarlarinin hayat hikayeleri başlığındaki entrysinden çıkardığım sonuca göre 18 yaşından küçük yazar. 1999'da ilkokula başlamış çünkü.**

gerçekten bu kadar gençse anlatımı ve üslubu gayet başarılı. lakin üç noktayı bırakmalı tez elden.

(#2485005)
    (dalgali kur, 18.10.2007 16:13 ~ 16:14)
  6. pek tanıdık, pek calı$kan yazar.
    (ederleziavela, 20.10.2007 03:50)
  7. insanların isimlerine göre kıl olup olmadıklarını anlayan çakma konvers.

(#2518996)
    (cagdas, 26.10.2007 11:46)
  8. uzunca bir süreden beri muhabbet edilmemiş olmasına rağmen hatırlayıp hal hatır soran nazik ve kibar yazar.
    (sngl, 20.01.2008 05:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» owl » yildizeli nin tarihi eserleri » 24 saat online olup hayat dersi veren insan » reyhanli nin tarihi eserleri » ihtiyarlar heyeti » asiri kiskanc baba » terakkiperver cumhuriyet firkasi » the crying orc » turkiye bayanlar basketbol ligi » mikael stanne » endustriyel mal » oltu nun tarihi eserleri » sevgilinin pembe panjurlu ev hayali kurmasi » radyo sol » tomas sivok » erhan goksel » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » most improved player » sozcatar » zenit petersburg » universite ortaminda hatun kaldirmak » aptal numarasi yapmak » josh holloway » padding » konya tramvayi » turklerin yabanci klipleri araklamasi » metin oktay sevgisi » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » mustedric a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa