super yalitkan 

kapat
  1. henuz yapılmamış veya keşfedilmemiş isi iletim katsayisi sonsuz olan madde veya üründür.

super iletken gibi enerji sorununa cözüm olabilecektir.
    şöyle ki; evi bununla kaplatıyorsun ısı kaybı sıfır oluyor. doğalgaz faturası düşüyor. rusya ve benzer ülkeler kahroluyor.

(bkz: kime satcaz lan bu kadar gazı)

tam olmasa da benzeri için (bkz: aerojel)
    #3780064 (pilotmont, 06.08.2008 19:33 ~ 19:35)
  2. seramik ve polimer karışımı bir madde olacaktır kanımca. bulun lan artık.
    #3780065 (rakimalboga, 06.08.2008 19:34)

© 2008 - uludağ sözlük

super yalitkan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. super yalitkan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu super yalitkan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarindan vogon siirleri » bir de sen gitme » balans ve manevra » yemek yemenin ilkellik olmasi » feridun duzagac » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » the midnight meat train » barack obama » tarhana » sunnet dugunu » calculus » ask karartir » buralardan gitme » kizlari guzel gosteren detaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask genclestirir » fuck buddy » beklenti » niccolo paganini » kullenen ask » avea11 » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » ask susturur » semsek » kahpe bizans in yigit guzeli » tatilde calismak » boliviano » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » istanbul park » lake station