super yakisikli erkeklerin gay cikmasi 

kapat
  1. insanda nefret ve hayalkırıklığı uyandıran bir durumdur. özellikle ünlü olanlar arasında çok görülür.

(bkz: karizmatik adamlar straight olsun kampanyası)
    (karin, 08.05.2008 15:17)
  2. (bkz: elijah wood)
    (eternal moonlight of autumn, 08.05.2008 15:18)
  3. heteroseksüel bir erkek olarak çürüttüğüm önerme. *
    (vurursa gol olur, 08.05.2008 15:19)
  4. aslında sevindiren durumdur. popülasyonda her yakışıklı erkeğe düşen birden fazla güzel kızın bir anda boşa çıkmasını sağlayabilir.

(bkz: umut fakirin ekmeğidir)
    (rc cola, 08.05.2008 15:20)
  5. aslında gay olduğu öğrenildikten sonra yakışıklı olurlar.
    ulaşılamayın verdiği cazibe...
    (rs ne la, 08.05.2008 15:21)
  6. normal adamların güzel sevgili bulma olasığını arttıran durum.
    (bkz: taş fırın erkeği)
    (bkz: türk ün türk ten başka dostu yoktur) *
    (ada vapuru carki, 08.05.2008 15:22)
  7. acı ama kanıtlanmış olan gerçektir. arkadaş grubunuzla başka bir arkadaşınızın konserine gitmişsinizdir, gruptaki tek kız sizsinizdir. saatler ilerlemiş, çalan müziğin ve alkolün etkisiyle gayet kıyak bir vaziyette salınırken onu fark edersiniz. aman tanrımdır, yoktur öyle bir insan evladı. en yakın arkadaşlarınızdan birine gösterirsiniz, tam o sırada size döner bakar, gülümser. siz de gülümsersiniz. gecenin ilerleyen saatlerinde sizin bulunduğunuz tarafa baktığını bi kaç kez daha yakalarsınız. grupta tek kız olduğunuz için bir ümit size baktığını düşünürsünüz. konser biter, çıkışa yöneldiğiniz sırada
    size doğru yürüdüğünü görürsünüz, siz daha yavaşlarsınız. yanınızda daha önce bu yakışıklı insan evladını gösterdiğiniz arkadaşınız vardır. o muhteşem varlık gelir yanınızda durur ve arkadaşınızla bir şey konuşmak istediğini söyler.arkadaşınız durumu çakar sizi kolunuzdan yakalar ve dışarı çıkartır. siz hala konduramadığınızdan durumu çakmamışsınızdır.ne olduğunu sorarsınız, kıpkırmızı olan homofobik arkadaşınız kusmaya başladığında ise dünyalar başınıza yıkılmıştır. **
    (uretim cini, 08.05.2008 15:28)
  8. heterosekuel bir erkegi belli bir yastan sonra gaylige terfi ettiren faktorlerden bir tanesi de " hayattan alinacak baska bir tadin kalmadigi " dusuncesidir. ( gaylige gecis, terfi de olabilir, tenzili rutbe de. tartisilir. ben terfi demek istedim. demek istemem hicbir sekilde gay olmak istedigim manasina gelmez. boyle belleyin ha ! hem benim hetoro bir erkek olarak daha yapacak cok isim var. henuz dibini bulamadim. ) zira, istenilen her seye paraya pula, makama ve kadina sahip olunmus, arzu edilen her kadinla sinir tanimadan her turlu cinsel fantezi gerceklestirilmistir. oyle bir an gelir ki; iste yukarida bahsedilen durumda olan yakislikli bir erkegin kulagina, bir baska erkek tarafindan bir seyler fisildanir. bu ayrik erkek, simdiye kadar tatmadigi bir seyin tadindan bahseder, bazen de acar gosterir.
    (judas, 08.05.2008 15:30 ~ 15:53)
  9. ben ve diğer süper yakışıklı, ultra karizmatik erkeklerle gerek fesatlıktan, gerekse kıskançlıktan atılmış b.ktur afedersiniz.

temizliğe ve gizliliğe önem veren tüm bayan arkadaşlar özel mesaj atabilirler...

not: kısa süreli ilişki modelini benimsemiş bayan arkadaşlar tercih sebebidir.

m28istplayboy
    (huznun isyan olsun, 08.05.2008 15:33)
  10. kastedilen bebek okan tipli erkeklerse idda sahibinin kulağına tokat veya burnuna diz atılmasına sebebiyet verecek iddadır.
    (stalker, 08.05.2008 15:38)
  11. kızları hayal kırıklığına uğratan durum.
    (ZehirliKelebek, 08.05.2008 15:39)
  12. n'olmuş ki $eker ??

(bkz: bizi böyle sevenin hastasıyız) *

ayrıca: (bkz: dünyanın en mükemmel tespiti) *
    (chaotic good, 08.05.2008 15:44)
  13. yanlış bir ibaredir.

(bkz: kendimden biliyorum)
    (joneca, 08.05.2008 15:46)
  14. (bkz: Tanrım neden?!)
    (SheboistEsin, 08.05.2008 16:08)
  15. (bkz: fakir erkeklerin sapına kadar delikanlı olması)
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 16:09)
  16. sanırım bir kızın başına gelebilecek en kötü şeylerden bir tanesidir. başıma geldi biliyorum. daha küçüktüm, o kadar yakışıklıydı ki hayran kalmıştım. herkese sürekli onu anlatıyordum. zaman geçince acı gerçeği anladım, bozuldum, kendime hayran olucak yeni birisini bulma arayışına girdim.
    (lafateignoranti, 08.05.2008 19:35)
  17. rock hudson ... üstüne konusmaya gerek bile yok doğru

yargı. hem kl hem fodul olmuyor zaten.
    (mrs lautrec, 08.05.2008 19:38)
  18. yanlış yapmışlardır..batsın bu dünyadır..
    (ecstatic, 08.05.2008 19:42)
  19. eğer bu yakışıklılar kaslıysa gay olmaları muhtemeldir. zira vücut geliştirmek için uğraşan erkeklerin çoğu vücut geliştirirken östrojen hormonu almaktadır. östrojen hormonun ağır bastığı bir organizmada ise, birey dişi özellik gösterir.
    (meseodunu, 08.05.2008 19:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aimp » arabadan bir yerlerini sarkitan insan profili » metin culhaoglu » cildirin » sadece turkiye de gorulen olaylar » guru » ucmak icin guzel bir gun » zibarik » mdk47 » pirateturk net » misir gevregi » balikesir universitesi » 22 haziran 2008 dark tranquillity istanbul konseri » akin eldes » gangbang » disi yakaris » burun kakmak » dicle nin tarihi eserleri » 70 lik yeni raki » y tu mama tambien » yatak » erdem akakce » brick top » madenciye agit » 13 mayis 2008 youtube a erisimin acilmasi » sinavlarda grup yapilmasi » kars in tarihi eserleri » kralice elini uzatmadan el uzatilmaz » english premier league a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa