super kupa 

kapat
  1. (bkz: uefa super cup)
    #3662379 (uludagsozluk, 14.07.2008 11:47)
  2. (bkz: tff süper kupa)
    #3821373 (minik mavi balina, 15.08.2008 11:03)

© 2008 - uludağ sözlük

super kupa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. super kupa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu super kupa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diyaliz » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » winds of plague » eskiya » jack daniel s » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » complicated » ferhan sensoy » banyo yapmak vs dus almak » ben bu yaziyi sana yazdim » living in a world without you » abd » idris i bitlisi » yaran olaylar » ettore messina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizlarin gotunu kaldirmak » mental map » gotik hatuna parmak atmak » annenin sosyalizmi cokerttigi an » eski sevgilinin eski sevgilisine donmesi » devrimciye sovenin de devrimci olmasi » turkey hill » skibbe nin istifa etmesi » taslitarla » vanilya » michael beasley » normal gorunume don » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » hadise acikgoz » nobetci eksi oycu