super gazi 

1. kahpe bizans'ta sumer tilmac tarafından canlandırılan dalamanoğullarından biri.
    bağlı olduğı kapı ile cinsel münasebetleri var mıdır bilmem ama süper adamdı.
    #1012236 (ceviz agaci, 17.12.2006 18:39)
  2. oktan hızlı koşardı bu ağbimiz. kendisi kapının menteşelerindeki pastan ötürü tetanoz olup öldü idi.
    #1824743 (isildur, 26.06.2007 16:11)
  3. adı gibi süper düşünülmüş bir karakterdir. "abi naber nassın?" desen "abi değilim ben, değilim, süpper gaziyim" diye yeri göğü inletirdi. illetyus "süzer gazi" diye dalga geçerdi.
    #3374933 (vurursa gol olur, 09.05.2008 12:34)
  4. "oğlum yok benim...oğlan değilim ben!" diye haykırıp koltuklardan düşürmüş sumer tilmac tiplemesi gani mujde karakteri.
    #3374971 (onurude, 09.05.2008 12:53)

© 2008 - uludağ sözlük

super gazi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. super gazi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu super gazi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jean paul sartre » ismail saib sencer » annelerle girilen komik diyaloglar » a nick » faati » dalgaci mahmut » mesnevi » huzun » erkekleri kullanan kizlar » donmus pizza » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » dudut » righteous kill » amigurumi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » inter city firm » bakara suresi » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi » subat » orta turkce » ebay » yutkunmak » 105 yasindaki bakire » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » erkam » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » sevis » yemek yemenin ilkellik olmasi