super fikir bence 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fikir belirtirken bence demek
  2. fikir yerine fikir sahibini elestiren zihniyet
  3. bence
  4. bence bmc
  5. bence sakincasi yok
  6. bence en iyi film
  7. bence sen uzaylisin
  8. bence malumdur
  9. bence sen de haklisin
  10. bence mutluyduk

© 2008 - uludağ sözlük

super fikir bence başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. super fikir bence ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu super fikir bence nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kumpir » kat » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » formel dusunce bozuklugu » teknik resim » tasikardi » hipnogojik fenomen » tiris » bir turk ile bir yunan arasindaki farklar » vladimir askenazi » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » ozgu namal » henna » the diving bell and the butterfly » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alternatif yemek tarifleri » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » bulent ozdemir » edidir edi » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » womanizer » kompulsiyon » facebook » skolastik dusunce » mavi gozlu dev » biralem » bu cocuk okumaz » bana felsefe yapma ne olur » sanri » emniyet kemeri