super aile 

kapat
  1. kanal1 de yayınlanan, demet akbag tarafından sunulan, turnike çakması yarışma programı...*
    (mevlo, 11.01.2008 16:12 ~ 16:14)
  2. (bkz: turnike) adlı programının daha önce varlığından habersizmiş gibi ; yenilik olsun diye , heyecansız ,düz , (bkz: demet akbağ)'ın tiyatro geçmişine rağmen kendisini heder edercesine , vasatın da altında devam eden yarışma programı
    (chronicle, 29.01.2008 13:17 ~ 13:18)
  3. turnike'den ziyade aileler yarisiyor formatının uygulandığı yarışma.
    (taharetmuslugu, 06.02.2008 03:00)
  4. bir aralar bu yarışmanın adı aileler yarisiyordu. sunucusu da beyazit ozturkdü.
    (ardahan, 06.02.2008 11:58)
  5. 100 kişiye bir soru sorup alınan cevaplara göre şıkları oluşturuyorlar ve aynı soruyu yarışmacılara sorup verilen cevapları bilmeleri isteniyor. bence hiç 100 kişiye falan sormakla uğraşmasınlar. sözlükteki anketleri biraz inceleyip soruları da, cevapları da kolayca hazırlayabilirler. buradan ilgili arkadaşlara sesleniyorum: ne gerek var o kadar yorulmaya?
    (bkz: cin fikirli sözlük yazarı)
    (jackmartins, 08.03.2008 23:57)
  6. Erol Evgin ile anımsadığımız bu günlerde Demet Akbağ ile evlerimize konuk olan , soruların 100 kişiye sorulup en popüler cevapların alındığı yarışmadır.
    (magiclife, 09.03.2008 12:27)
  7. ne kadar hosgörülü olsam da sinirlari zorlayan program. gectigimiz gunlerde serti guzel olan seyler'i bi nebze sineye cektim, ne kadar fesatim dedim. ama bu ülkede yediden yetmise herkesin kalkan bir sey sorusuna verecegi ilk cevap belli be kardesim. ucakmis, otobusmüs yemeyin bizi. gerci yarismacilardan biri kendini tutamadi kus dedi fakat demet akbag'in 'hmm kalkan kus' tarzi bakislari olumsuz cevabin habercisiydi.
    (seemann, 14.03.2008 00:42)
  8. birbirine sevgiden başka bişey vermeyen aile türüdür. bu aileler birbirlerini iyi tanıyan insanlardan oluşur.
    (nrcyln, 14.03.2008 01:01)
  9. yasanmis bir oykuden

sunucu, demet akbağ: da
    yarışmacı takım 1: yt1
    yarışmacı takım 2: yt2
    kızımız : k

da : 100 kişiye sorduk, çocukların saklambaçda saklandıkları bir yer söyleyin?
    yt1 : kanepe arkası...dolap...şişe...cumba
    da : 2 yanlış oldu yt2 düşünmeye başlayın!
    yt1 : pazar çantası.
    da : 3 yanlış, dönüyoruz yt2'ye.
    yt2 : balkon...balkon...
    k : ya şimdi aklıma geldi ben hep o sayan çocuğun arkasına saklanırdım, bitirince hemen vururdum ağaca.
    yt2: ...siper
    da : evet nedir takımınız yanıtı grup liderimiz?
    yt2 lideri : ebenin arkasi
    ...
    (Kackelacka, 28.03.2008 07:44)
  10. final bölümünde yarışan yarışmacıya ''evlilikle birlikte akraba oldugunuz birini söyleyin'' sorusu sorulup amca oglu cevabının; arkasından ''nesli tükenmek üzere olan bir hayvan söyleyin'' sorusuna da ejderha cevabının alındıgı yarışma.
    (taharetmuslugu, 09.04.2008 15:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevgiliyle uyumayi ozlemek » takim elbise giyen erkek cocugu » sozluk formati » kanalturk » seytan » since i ve been loving you » blinds » cicek alinmasini sevmeyen kizlar » toplumsal roller » emo » coca cola yazisinin tersinden okunusu » fileleri ekip yan aglarla bulusan top » metalci kizlar veriyormus » uc magnum cubuguna josh holloway verilmesi » kubilay turkyilmaz » yok artik dedirten anketler » yaran msn diyaloglari » sozlukteki mallar » for my sun » sincanli » everybody s gotta learn sometime » mary elizabeth winstead » ask kanseri » yaran msn iletileri » kola kutusunu sallayarak yoklayan garson » pasif solcu » forumla sozluk arasindaki ince cizgi » ulu sozluk un libidosu » tepsi minare a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa