super hiper gros market 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ultra mega hiper super
  2. super market
  3. gros ton
  4. gros
  5. gros betail
  6. hiper
  7. hiper enflasyon
  8. hiper optik baskuler dondurucu
  9. tek vurusta olduren hiper guclu silah
  10. trt market

© 2008 - uludağ sözlük

super hiper gros market başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. super hiper gros market ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu super hiper gros market nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tenacious d » ismail alpen » kate mosse » omer faruk eminagaoglu » duygu » acik imza » tayyip e sok ceza » righteous kill » eglenceye eslik edememek » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » samata » joe burrus » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » gozu iste eli oynasta olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » autogynephilia » iktisat » harold shipman » efkar » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » pkk » geri zekali baslik furyasi » tropic thunder » lafmacun org » dizartri » artik beni sevmiyorsun » bir seylere inanma ihtiyaci » avdan koyu tumulusu » jigga