sunu 

kapat
  1. Filler mezarlığında fil ölüleri
    Ve belki birkaç da şiir bulursunuz,
    Ki o şiirler kendi ölümlerini sezen,
    Birer kuğuydular kuytu sularda.

Ahmet Telli
    #2598744 (lost control, 17.11.2007 00:00)
  2. 1.microsoft office bazında powerpoint programıyla *.ppt olarak kaydedilen dosyalardır.
    2.topluluk karşısında elindeki bilgilerin paylaşılmasıdır..
    #2598763 (wad ar yu tolking ebat yu, 17.11.2007 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

sunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yabanci gruplarin turkce mealleri » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » akdeniz universitesi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » burak erdogan » sarah palin » gul » agliyorum kahrimdan » wolfshade » metaphor » baba ocagi » ahmet karayay » demolay » mardan stadyumu » gece vakti disarda gezen kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yunus » goncoloz » universiteye bisikletle giden insan » rambo » chemical assault » koyuncular » bon iver » terry kath » tayfun candan » diferansiyel denklemler » cherry » arka sokak » peter pan » gotverenlik » serefsiz diferansiyel denklemler