sunu bunu 

kapat
  1. yakup adlı rock grubunun ülkemizde çıkan ilk albümü.
    emi şirketinin bir dönem 7.5 ytl yapıp albüme ilgiyi arttırmak istemiş ve de ilgi görmüştür.
    albümün tek eksisi nasıl bir teknoloji ise albümün mp3 olarak çevrilememesidir.
    #1275505 (sadee, 08.02.2007 15:10)
  2. yakupun sitesinden ücretsiz olarak dağıttığı albümüdür.
    #3912723 (frozsgy, 04.09.2008 00:54)

© 2008 - uludağ sözlük

sunu bunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sunu bunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sunu bunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nazli yarim emo olmus » yamuq » erotomanik sanrilar » dogru yanlis » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » aura hiemis » dam diye olup biten sevgili » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » siyaset meydani » toplumda hic falsosu olmayan insan » tremor » tivordiyznak » last fm » hele bi su ramazan bitsin » tegetsel konusma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eksi sozluk ten daha cok baslik acmak » separasyon anksiyetesi » yasak kadin » mehmet can » genocide » sehadet serbeti » cat » sozluk yazarlarinin eksi oy itiraflari » bosver » dissection » cok seviyorum lan seni » yeni baslayanlar icin afrika » ulseratif kolitis » rip ride » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi