sunset riders 

kapat

1. 90ların başından kalma muhteşem bir kovboy oyunudur.mame emülatöründen gayet güzel bir şekilde oynanabilir.
    en önemli adamı cormanodur.
    en son geçilmesi gereken yer richard rose'un malikanesidir,bu esnada türk melodisine yakın müzikler gelir.
    #300406 (azorka, 01.06.2006 13:50)
  2. ayni anda 4 kisinin oynayabilecegi guzel bir western oyunudur.
    #1857332 (RaDaMeNT, 03.07.2007 12:43)
  3. adam seçme sırasına göre, steve, bob, cormano ve billy'den oluşan bir takımdır. hepsi de iyi at kullanır; bir kere bile attan düştüklerini görmedim;

her bölümün bir kurtarıcısı vardır. misal, 2. bölümde, bir türlü yerinde duramayıp, ordan oraya atlayan simsar hank ile en iyi steve başedebilirdi, ya da bob ile bombacı kardeşler'i hemen öldürebilirdiniz.

yalnız bölüm sonralarında gelen canavarların hepsi kötü değildi. mesela, iyi ok kullanan, kaktüs görünümlü taşlar üzerinde takla atan şef scalpem, kötü adam değildi; richard rose'u oyununa gelmişti, beyazlar ile bir derdi yoktu. kızılderililerin mücadelesini veriyordu sadece. yenildiğinde rakibinden af dilerdi, yardımına karısı koşardı. keza, el greco'da öyleydi; belli bir şöhreti vardı, kırbacı ve tabancası ile yapmıştı bu ününü. yenildiğinde şapkasını cormano'ya fırlatırdı; o da saygı gösterir, başına koyardı. zaten oyunun o bölümünde yoksa kimse elini sürmezdi şapkaya, kaldı ki diğerlerine de yakışacağını sanmıyorum.
    #2762644 (zinani, 29.12.2007 15:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sunset riders başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sunset riders ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sunset riders nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sunset riders. Copyrights of the articles are belong to their authors.