sunnet soleni yerine rockn coke a katilmak 

kapat
  1. sünnet yaşı çoktan geçmiş elemanın, sünnet alanından kaçıp üstündeki beyaz komik kıyafetleri de çıkararak(süpermen gibi) rockn coke'a koşması.
    #1201983 (hyperion, 24.01.2007 23:20)
  2. (bkz: alakaya çay demlemek)
    #1202024 (derberker, 24.01.2007 23:26)

© 2008 - uludağ sözlük

sunnet soleni yerine rockn coke a katilmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sunnet soleni yerine rockn coke a katilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sunnet soleni yerine rockn coke a katilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olumsuz olunca yapilabilecek atraksiyonlar » ogrencinin savunmaya gectigi anlar » al anood » yaran fotograflar » shaqmarion » benim babam seninkini dover » biz uc kisiydik » sozlukteki pkk sempatizanlari » olum orucu sehitleri » cemsbg a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games