suni gundem 

kapat
  1. gündem değiştirmek maksatlı, dikkatleri başka yere çeken haberler,
    tehlikelidir hatta girdabına alırsa sizi gerçeklerden uzaklaştırır.
    #2046883 (whynot, 31.07.2007 22:14)
  2. ülkemizde oldukça fazla ve bilinçli olarak yaratılan gündemdir.
    medya tekelinin olduğu bu ülke de suni gündem ile gündem sürekli olarak değiştirilmektedir.

şurda anayasa hazırlanıyormuş, 18 gün sonra referandum varmış kime ne?
    kim ne yapsın referandumu ne hakkında olduğunu niye araştırsın?

varsa yoksa türkiye malezya olur mu, fenerbahçe ligde neden başarısız oluyor, lincoln ile hakan şükür neden kadro dışı bırakıldı.

çok dikkatli olmak lazım bu ülkede, yoksa asıl gündemden uzaklaşıp suni gündeme takılıp kalırsınız.
    #2422609 (DeLi BLuE, 03.10.2007 20:14)
  3. ulkenin icinde bulundugu kotu durumlarin ustunu, daha cok ortaligi karistirabilecek bir seyle orterek olusturulan yeni tartisma konusudur. turkiye'de sikca rastlanabilir. asgari ucretle 6 kisiyi doyurmaya calisan insanlar varken, turban-bas ortusu, seriatci-laik, alevi-sunni, turk-kurt ve akla gelebilecek bircok kavrami catistirmaya calisma cabasidir.
    #3139002 (KoPuSh, 14.03.2008 19:20)
  4. medyanın dördüncü güç olmasının * sebep ve sonuçlarından sadece biri.
    #3139024 (brunglace, 14.03.2008 19:26)

© 2008 - uludağ sözlük

suni gundem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. suni gundem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suni gundem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aksa » snuff » uusers chat » nothing else matters » tesekkur edecekken rica etmek » john arden » yazarlarin sozluge baglanma sebepleri » olmeden onceki son sozler » sinava son gun bile calismayan ogrenci » bohemian rhapsody a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games