suna buna 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. suna buna baslik acmayin gundem yerine otursun
  2. buna tapin siz buna
  3. suna da bak
  4. suna su
  5. bak sen suna
  6. suna kan
  7. suna
  8. suna pekuysal
  9. seyhmuz suna
  10. suna guler

© 2008 - uludağ sözlük

suna buna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. suna buna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu suna buna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» damdaki okuz » landau kleffner sendromu » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » tatar atlilari beni hep korkutmustur » darwin in olmeden onceki son namazi » amfetamin » yapay cim » hipokondriyal sanrilar » arsivci » kasimda zirve baskadir zirvesi » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » yapay zeka » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak » whiskey in the jar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyaz melek » terorun turkcesi » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » fonksiyon » ekstrovert » aldatan sevgili » tiris » sevisirken miyavlayan aptal kiz » sikinti » kaydirock com » okultizm » kaan kural » sensoryum » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » google earth un turk haberciligine katkilari