sumuklunun teki 

kapat
  1. o ki; lise yıllarımızın kabusu.
    kişiye göre kılık değiştirirdi utanmaz bir de.
    bazen dersi gasp eden bayat espri üreteci olurdu.
    bazen havasından geçilmeyen sınıfın popüler kızı-oğlu.
    ya da ne biliyim işte aşık olup da karşılık alamadığımız kişi o.
    bazen sünepeliğiyle ün salsa da bize ayar veren,
    bazen sınıfın en çalışkanı, üstüne üstlük zekisi, yakışıklısı, esprilisi.
    değişmeyen tek şeydi, ilerki yıllarda anılarımıza konuk oluşu:
    x:çakal hatırladın mı sınıfta bi hedehödö vardı..
    ç:hatırlamam mı, sümüklünün tekiydi..
    #2436526 (çakalcarlos, 06.10.2007 21:34)
  2. (bkz: servet çetin)
    *
    #2436530 (ncldlbz, 06.10.2007 21:35)
  3. bahsedilen kişiye "süt çocuğu" demenin değişik şekli.
    #2436568 (fadetoblack, 06.10.2007 21:41)
  4. (bkz: sidikli)
    (bkz: boklu)
    #2436693 (gadjo, 06.10.2007 22:13)
  5. o değil de isviçreli bilim adamlarına göre bu insanevlatları büyüdüklerinde ''taş'' oluyormuş be annem..

hatta bunların sidikli versiyonları da varmış, onlar için neler denmiyormuş ki ?! sen sor isviçreliler anlatsın..
    #2436704 (yarim, 06.10.2007 22:15)

© 2008 - uludağ sözlük

sumuklunun teki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sumuklunun teki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sumuklunun teki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okultist » benzemez kimse sana » dam diye olup biten sevgili » borsa » la cenerentola ouverture » ideal tiki » othello » sair uuserlardan siirler » ben bir water closet turuna cikayim » kalpsiz adam » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » byegm » gerontofili » kumral » benim hemen evlenmem lazim baba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en iyisinin amina koyim » yngwie malmsteen » areds » suni cim » anasi ve iki bacisiyla dama cikmis eski sevgili » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » sehadet serbeti » telefonunu vermeyen sevgili » geometri bilmeyen giremez » cez basketball nymburk » ekstrem » balik avlama yasagini savunan salci » tesco » fikir firari » yemek sodasi