sumukdoku 

kapat
  1. iç organları kaplayan koruyucu doku..mukoza..
    (sümükdoku, 22.04.2006 01:00)
  2. antalyanın şu sıcak günlerinde 40 derece ateşle gribe yakalanmış ve gerçek bir sümük olmuş insan evladı...bravo valla..
    (sümükdoku, 28.04.2006 01:53)
  3. (bkz: sudoku)
    (dekadans, 12.04.2007 01:23)
  4. sümükdoku diyince aklıma ilk etapta the organ ve
    ''ay volk turu' dı sitrits end miemorayz dı sid'iy''
    şeklinde süregiden eserleri,
    akabinde elimin mouse üzerindeki 3 saniyelik titreşimiyle eş zamanlı olarak bünyemde vücut bulan şok gelir.

ve evet korkarım ki dear sümük,
    cuma akşamları
    bildiğin indie bombardimani..
    (piano-foRte, 12.04.2007 01:23)
  5. yazardır kendisi bir ara öm leştik.
    (sadee, 06.08.2007 15:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran trixx hoca dersleri » zapejala angelina » the day as burzum killed mayhem » 30 days of night » kemal unakitan in vaftiz cocugu olmak » aforizmalar » hep seni aradim » purification » dizustu ile 1 dakikalik satranc oynamak » sara » 17 yas » burnunu karistirirken olen adam » neset ertas » polgara » arkasi » the joker » oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam » pismis kelle » kralice ziyaretinin sirri » betty puf puf » cien anos de soledad » aysun ozbek » gunde uc ogun yumurta yiyen ogrenci » unutulmayan dizi replikleri » kuntayi kinteleyen adam » bilkant » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » alaca bayrak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa