summerspell 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. su
  2. su 1 ytl olacak
  3. su 27
  4. su 30
  5. su 37
  6. su 50 krs water 1 euro
  7. su ada
  8. su akacagi yolu kendi bulur
  9. su akar turk bakar
  10. su akar yatagini bulur

© 2008 - uludağ sözlük

summerspell başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. summerspell ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu summerspell nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gelecegin bi yuzyil sonrasi » vur ha vur » aci cekmek » rambo » vatani amerika birlesik devletleri olan imam » sik kafali japon askeri » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » uludag sozluk vs itu sozluk » beyaz show » bilinc » egitim sart » cehenneme gitme sebepleri » kopeklerin birbirine girmesi » jigga » cobhc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cik televizyona de ki ben musteriyim » cagrisimlarin gevsemesi » cadii » canim seninle oynamak istiyor » universiteye minibusle giren insan » demonstrasyon » nba 2k9 » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » akdeniz universitesi » ekim 2008 ankara ulasim zammi » hazar golu » pkk aleyhtarligini fasizanlik zannetmek » cukurova universitesi » muz kokulu sampuan » matkap ile gitar calmak