sumer basmasi 

kapat
  1. bir zamanlar giyim dunyasina damgasini vuran, simdilerde sumer holding a s depolarindan ihale ile satilmaya calisilan amerikan bezi.
    #1172289 (judas, 18.01.2007 15:35 ~ 15:39)
  2. genelde çiçekli, her on kadından yedisinin üstünde etek olarak görülebilecek kumaş.
    #1172361 (ruyagordum, 18.01.2007 15:49)
  3. nazilli basması. 70 cm. eni olan basma.
    #1172375 (katil balik nemo, 18.01.2007 15:53)

© 2008 - uludağ sözlük

sumer basmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sumer basmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sumer basmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt hareketi sosyalisttir » vanessa marquez » beduk » hair » ergenekon un bir numarasi » dam ustune cul seren eski sevgili » prognoz » the richest man in bayburt » marcus miller » vladimir askenazi » in brudges » autumnblaze » entry ve nick uyumu » ben bir water closet turuna cikayim » bogaz agrisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » birak obama bu isleri » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » gerontofili » ekopraksi » gercegi degerlendirme yetisi » bakirkoy » manyerizm » kemal sunal replikleri » baba parasiyla hava atmak » mikrosefali » matruska » yeter ki olumsuz olmasin oy » favori ayna » babanin degerinin anlasildigi anlar » damda darth vader ile dovusen eski sevgili