sulu pisti 

kapat
  1. dur hıncal uluç gibi açıklayayım:
    inanamıyorum! sözlüğün binlerce sözde yazarının bu kadar vurdumduymaz olduğuna inanamıyorum. çocukluğumuzun eğlencesi, yaz gecelerinin vazgeçilmezi, piştilerin kralı sulu piştiyi kimsenin yeni nesle anlatmaması nasıl kabul edilebilir ki! varsa yoksa ergenekon, varsa yoksa parti kapatılması, varsa yoksa eski sevgili... yazık yazık...
    bir kişi de çıkıp sulu piştiye sahip çıkmamız gerektiğinden bahsetmemiş.
    bodrum'da hamakta sallanırken bir elimde leptapla elbette bu ulvi görevi yine ben yapıyorum.
    bu über oyun bildiğimiz pişti ama piştiye sebep olan kişi bir bardak su içiyor. oyun ilerledikçe su içe içe şişen oyuncular artık fenalık geçiriyor ve illaki biri kusuyor. kusan taraf kaybediyor. yok bu kısmı şakaydı. yine normal hesap sistemi var ama pişti yaptırmanın cezası bir bardak su.
    neyse türkiye sayemde bir boku daha öğrendiniz. yu ar velkam.
    çay bardağı kullanın haa!
    #3714934 (pokezat, 24.07.2008 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

sulu pisti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sulu pisti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sulu pisti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» remake » napoleon bonaparte » yumurtanin fircalanmams tarafi » nights in rodanthe » 15 mayis 2006 » bon iver tarzi baslik acma rehberi » pathology » zall kimdir » ben bu yaziyi sana yazdim » something s missing » ahmet yildiz olmedi » berber salonundaki yanci grup » max payne 2 » yaran baslik yonlendirmeleri » adako » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rakiyla vaftiz edilen velet » upside down house » sevil aki » pablo escobar » eskiya » abdurrahim karakoc » boslugabagislanansozler » superseks » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » net sicarsin » hayal kirikligi » omer muhtar » hapishane » south park izleyende gizli veletlik vardir » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz