sultaniden zirveye 

kapat
  1. galatasaray lisesi'nden çıkmı$, ünlü olmuş ki$ilerle hayatları, okuldaki günleri, kısacası geçmi$iyle ilgili, sohbet kıvamında program.
    volkan karsan sunmakta.
    #3343741 (darkness nights, 01.05.2008 16:41)
  2. gs tv'de yayınlanan bir programın adı.
    #3682402 (shaqmarion, 18.07.2008 14:57)
  3. takımım hakkında bilgi edinmek için kanalı her açtığımda karşıma çıkan, beni ifrit etmiş programdır. yahu kim ilgileniyor bunlarla be!
    #3729307 (ENES, 27.07.2008 16:52)
  4. galatasaray lisesi'nin kadrolaşmasını göz önüne seren programdır.
    ulan içeri girip su dağıtan adam bile çıktığında müşteşar olmuş sanki.
    bir de zirveye derken sanki liseden çıkanlar zirveden o liseye girmemiş gibi bir intiba uyandırılıyor.
    yer mi anadolu çocuğu?* yemez.
    #3729322 (fatihkul, 27.07.2008 16:55)
  5. gs tvdeki harikulade program. erol gunaydin 'dan ferhan sensoy 'a kadar bi dolu ünlü kişi katılmıştır.
    #3806589 (alone with everybody, 12.08.2008 12:12)

© 2008 - uludağ sözlük

sultaniden zirveye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sultaniden zirveye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sultaniden zirveye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» leryn franco » konfucyus dusuncesinin temelleri » prison break » fatih sultan mehmet » nigar » yaran fotograflar » havuza girince su sicratma ic gudusu » billie jean » lemuria » yellow a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games