sultanfirardasenneredesin 

1. dördüncü nesil bir yazar.*
    (fishandcips, 27.11.2007 09:45)
  2. Şebnem Ferah Fan Page'imizin meşhur eski fearless'ı yeni phalanx'ıdır kendileri * buluşmalara gelmeyenleri veyahut gelip de kendisini uyuz edenlere verdiği sağlam ayarlar ve seboistnet.com bünyesinde göstermiş olduğu insanüstü ulvi bir organizatörlük performansıyla göz doldurmuş insandır. Hoşgelmiştir, sefalar getirmiştir efendim*
    (faithful lover, 30.11.2007 18:55)
  3. az çok karadeniz müziği ile de haşır neşir olmasından mutlu olduğum yazar.
    (jansoldier, 05.03.2008 03:02)
  4. çünkü aslen rizelidir.*
    (jansoldier, 07.03.2008 19:41)
  5. Sözlükte ayarcı olarak nitelendirilen rizeli olan koyu bjk li ve koyu bir şebnem ferah hayranı olan yazardır.
    (darkwalker, 15.04.2008 20:05)
  6. riftwar saga serisini okudugunu düşündügüm yazar.
    (bkz: kara macros)
    (Halitkin, 30.04.2008 13:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» busch » ecayip heyvanlara benziyirsen » lise de okul subesi g olan ogrenci » kaynak » santur » 11 mayis 2008 middlesbrough manchester city maci » nazli ilicak » a 101 » hanimaga » z smart » seni seviyorum » atkafasi » geyikceli » gundeme dair » yataktan kalkip corbaciya gitmek » cevat guler » fehimsiz ekmek » piknik tupu ile agirlik calismak » sabri sarioglu » ver elini istanbul » futbolcunun hakemin basini oksamasi » bebek okan » osasuna » klaas jan huntelaar » hangi top atti lan bu topu » kargacik burgacik » ulu engine sicti » terk edilmek » kinayi getir aney a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa