sultanahmet teki ayakkabi boyacilari 

kapat
  1. gönüllü turizm elçilerimizdir. allah yokluklarını göstermesindir. amindir.

izah edelim. havada kalmasın. efendim adı geçen meskun mahalde yürümektesinizdir. yamulmuyorsam bahsettiğim ayakkabı boyacısı zat-ı muhterem, fahri korutürk'ün doğduğu evin hemen karşısında tezgah kurmaktadır. gidin bakın. oradaysa dövün efendim. açık adresi verdim. bu abimiz için gönüllü turizm elçisi dedik ama sebebi var.

gözün gördüğü manzarada, en iskandinavından iki hatun kişi sandığının orasını burasını cilalatmış, bir kaç zeki müren resmi ile de aksuarlandırmış amcamızın o türk duruşundan etkilenmiş olacaklar ki, kendisi ile fotoğraf çektirmek istemekteler. amca az önce de belirttik türktür boyacı amca. "no" kelimesini böyle fidan gibi hatunlara kullanmanın daha sonra getireceği pişmanlığın farkında olacak tecrübe ve yaştadır. "yes" der.

uzun iskandinav kız amcanın yanında yerini alır. amca sandığın arka tarafında taburesinde oturmakta kız da poz gereği yanına çömelmektedir. ama amca boş durmaz. ikisi doğuştan diğerleri sonradan montaj toplam 4 kol ile kıza bir sarılır ki sanat aşkına, ben daha yanımdaki hatuna öyle sarıldığımı hiç hatırlamam. kız da "sanat sanat içindir" anlayışı hakim olsa gerek olayı bozuntuya vermez. neyse fotoğraf çeken kısa iskandinav "ok" repliğini verir ama amcanın kolları hatunun beliyle vedalaşmakta zorlanır. kızımız kendisini zor ayırır 4 vantuzludan. amca bu ya, biter mi numarası? tek kelime "yes" bakın nelere kadir oluyor. "yes yes..kam.. yes yes" cümlesi ile kızlar rol değiştirir. amca 4 vantuz ile bu defa kısa iskandinava sarmaşık olur. ayrılış zor olur yine. kızlarımız herşeye rağmen "thank you" şeklinde bir insaniyet göstermiştir ama amcanın ingilizcesi "not at all" demeye muktedir olmamıştır. neyse bu olayı gözlemleyen iki kişi amcanın yanından geçerken yaran replik duyulur hafifçe;

- turist ya. maksat hizmet olsun.

amca be; senin şu turizme katkı noktasındaki samimiyetin beni halâ duygulandırmakta. bak yukarıda açık adresini verdim. sanal reklam yaptım. sırf iki kuruş fazla kazanıp kendine mesir macunu alabilesin, bir süre sonra turizme katkın azalmasın gayesiyle.
    #3425387 (izam, 21.05.2008 02:17)
  2. olayı sökmüş bitirmişlerdir ve ingilizceleri de iyidir.
    şöyle ki; bir turistin peşinden gitmektedir. uzun uğraşlar sonucu turisti ikna edememiştir ve arkasından seslenmektedir;
    - but you broke my heart!
    #3425535 (cveevezvea, 21.05.2008 03:17)

© 2008 - uludağ sözlük

sultanahmet teki ayakkabi boyacilari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sultanahmet teki ayakkabi boyacilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sultanahmet teki ayakkabi boyacilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» batuhan karadeniz » kohne liman » the office » zall i oldurmek » kopek kokaini » davaro » oimpiyatlarda 100 metre 1 sinin turk olmasi » isik kosaner » sozluk bana izmirli kari bul lan allahsiz » dolunay soysert a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games